menu
voetreflexologie
voetreflexologie

Wat is voetreflextherapie? Op en onder de voeten zitten zones die corresponderen met onze organen, spieren, gewrichten, botten en andere weefsels. Ons hele lichaam is terug te vinden op en onder onze voeten. Is er een lichamelijke klacht, dan zullen op de corresponderende zones blokkades te vinden zijn. Die blokkades betekenen dat er een verstoring in de energiestroom is. Houdt deze verstoring in de energiestroom langdurig aan dan kan er een klacht of ziekte ontstaan.

massage
massage

Massage maakt gezonder! De meeste mensen laten zich masseren, omdat het natuurlijk heerlijk ontspannend is en het een fijn gevoel geeft om aangeraakt te worden. Maar het doet meer… je regelmatig laten masseren is ook heel gezond voor je lichaam en geest. Het ontspant en het hormoon oxytocine neemt toe voor een meer weldaad en het stresshormoon cortison neemt af. 

voeding
voeding

Als natuurvoedingskundige ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen bij diverse klachten of adviezen voor de algehele gezondheid. Voornamelijk geef ik de voedingsadviezen vrijblijvend tijdens de voetreflextherapie of bij een massage. Het is vaak van belang om voedingskeuzen aan te passen om de gezondheid te optimaliseren en om de klacht of ziekte niet terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ik o.a. adviseer om geen melk(producten) te nemen bij reumatische klachten. Als u wilt kan ik een volledig voedingsadvies geven. Deze geef ik aan de keukentafel en kan zo nog eventueel onbekende producten laten zien en proeven.

- Metamorfose massage -

Metamorfose massage is echt zo'n mooie methode. U krijgt een heel milde massage op voeten, handen en hoofd. Op het eerste gezicht stelt het niet veel voor, tot je merkt dat het verschil maakt met hoe je je voelt.

Na een aantal behandelingen kan op subtiele wijze je hormoonhuishouding in balans komen en geeft je daarnaast verwerking en acceptatie, werkt pijnstillend en zorgt dat je sterker in je eigen kracht komt te staan. Het geeft helderheid in het hoofd, waardoor er meer daadkracht zal zijn. 

Over de reflexzone van de ruggenwervels op voeten en handen lopen de chakra's. De chakra's breng ik door middel van een hele zachte massage in balans. Chakra's sturen energetisch je hormonen aan, waardoor op subtiele wijze de hormonen in balans worden gebracht.

Ben je uit balans, heb je depressieve gevoelens, ben je angstig zonder een gegronde reden of zit je niet zo lekker in je vel? Dan kan een aantal metamorfose massages je weer op de rit krijgen. 

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen die voor een tumor onder behandeling moeten, midden in een behandeltraject zitten of na alle behandelingen. De metamorfose massage geeft rust waardoor u de behandelingen in het ziekenhuis beter aan kunt. Ook als de behandelingen niet hun werk hebben gedaan, kan de metamorfose massage je beter inzicht, helder denken en meer rust en acceptatie geven.

En als na een hormoongevoelige tumor 5 jaar hormoontherapie is gegeven kan metamorfose massage uw hormonen weer subtiel in balans brengen en u rust geven. Na een aantal metamorfose massages is dan een aantal voetreflex hormoonbehandelingen aan te raden. 

Voor vrouwen met overgangsklachten is dit ook een zeer mooie behandeling, het doet geen pijn, je hoeft niets te slikken en toch ga je beter in je vel zitten en opvliegers worden minder.

Ook voor meisjes/vrouwen die menstruatieklachten hebben, kunnen een aantal metamorfose massages veel verlichting geven.Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen en ik neem zo snel mogelijk contact met u op! 

 

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Meld u hieronder aan om op de hoogte te blijven.

MIJN KLANTEN VERTELLEN.....