menu
voetreflexologie
voetreflexologie

Wat is voetreflextherapie? Op en onder de voeten zitten zones die corresponderen met onze organen, spieren, gewrichten, botten en andere weefsels. Ons hele lichaam is terug te vinden op en onder onze voeten. Is er een lichamelijke klacht, dan zullen op de corresponderende zones blokkades te vinden zijn. Die blokkades betekenen dat er een verstoring in de energiestroom is. Houdt deze verstoring in de energiestroom langdurig aan dan kan er een klacht of ziekte ontstaan.

massage
massage

Massage maakt gezonder! De meeste mensen laten zich masseren, omdat het natuurlijk heerlijk ontspannend is en het een fijn gevoel geeft om aangeraakt te worden. Maar het doet meer… je regelmatig laten masseren is ook heel gezond voor je lichaam en geest. Het ontspant en het hormoon oxytocine neemt toe voor een meer weldaad en het stresshormoon cortison neemt af. 

voeding
voeding

Als natuurvoedingskundige ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen bij diverse klachten of adviezen voor de algehele gezondheid. Voornamelijk geef ik de voedingsadviezen vrijblijvend tijdens de voetreflextherapie of bij een massage. Het is vaak van belang om voedingskeuzen aan te passen om de gezondheid te optimaliseren en om de klacht of ziekte niet terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ik o.a. adviseer om geen melk(producten) te nemen bij reumatische klachten. Als u wilt kan ik een volledig voedingsadvies geven. Deze geef ik aan de keukentafel en kan zo nog eventueel onbekende producten laten zien en proeven.

- Tarieven -

Intake + 1e behandeling voetreflextherapie           

± 1,5 uur  

€ 65,-

Vervolgbehandeling voetreflextherapie  1 uur € 55,-
Ontspanningsmassage 1 uur € 55,-
Rug- of deelmassage   45 min. € 45,-
Kruidenstempel massage 1 uur € 58,-
Hotstone massage   1 uur  € 58,-
Voedingsadvies   1 uur in overleg

 

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT). Klik hier voor meer infomatie.

Mijn voetreflexbehandelingen kunt u (grotendeels) vergoed krijgen, mits u aanvullend verzekerd bent. Hier vindt u een overzicht van zorgverzekeraars die de voetreflexbehandelingen vergoeden.

Informeer bij uw zorgverzekering. De voetreflextherapie valt onder alternatieve geneeswijze (prestatiecode 24005).

Kamer van Koophandel nummer 67055230.

Afspraak annuleren? Dat kan telefonisch (06-45786764), via de app of per e-mail en graag 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Ik hoop op uw begrip.

Ik ga discreet met uw gegevens om. Ik zal nooit zonder uw toestemming informatie over uw gezondheid of anderszins gegevens aan derden doorspelen.

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Meld u hieronder aan om op de hoogte te blijven.

MIJN KLANTEN VERTELLEN.....