menu
massage veroni dorenbos zaandam
voetreflexologie
voetreflexologie

Wat is voetreflextherapie? Op en onder de voeten zitten zones die corresponderen met onze organen, spieren, gewrichten, botten en andere weefsels. Ons hele lichaam is terug te vinden op en onder onze voeten. Is er een lichamelijke klacht, dan zullen op de corresponderende zones blokkades te vinden zijn. Die blokkades betekenen dat er een verstoring in de energiestroom is. Houdt deze verstoring in de energiestroom langdurig aan dan kan er een klacht of ziekte ontstaan.

massage
massage

Massage maakt gezonder! De meeste mensen laten zich masseren, omdat het natuurlijk heerlijk ontspannend is en het een fijn gevoel geeft om aangeraakt te worden. Maar het doet meer… je regelmatig laten masseren is ook heel gezond voor je lichaam en geest. Het ontspant en het hormoon oxytocine neemt toe voor een meer weldaad en het stresshormoon cortison neemt af. 

voeding
voeding

Als natuurvoedingskundige ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen bij diverse klachten of adviezen voor de algehele gezondheid. Voornamelijk geef ik de voedingsadviezen vrijblijvend tijdens de voetreflextherapie of bij een massage. Het is vaak van belang om voedingskeuzen aan te passen om de gezondheid te optimaliseren en om de klacht of ziekte niet terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ik o.a. adviseer om geen melk(producten) te nemen bij reumatische klachten. Als u wilt kan ik een volledig voedingsadvies geven. Deze geef ik aan de keukentafel en kan zo nog eventueel onbekende producten laten zien en proeven.

- Massage -

Massage maakt gezonder! 

De meeste mensen laten zich masseren, omdat het natuurlijk heerlijk ontspannend is en het een fijn gevoel geeft om aangeraakt te worden.

Maar het doet meer… je regelmatig laten masseren is ook heel gezond voor je lichaam en geest.

Het ontspant en het hormoon oxytocine neemt toe voor meer weldaad en het stresshormoon cortison neemt af. Regelmatig je laten masseren helpt het immuunsysteem te verbeteren en stress en bijv. boosheid te verminderen.

Als je immuunsysteem verbetert, dan wil dat dus zeggen dat je meer weerstand hebt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan luchtvervuiling en aan alle slechte niet natuurlijk stoffen die we via onze voeding en omgeving binnen krijgen en waar ons lichaam vaak geen raad mee weet. Je lichaam slaat deze stoffen op in voornamelijk je vetweefsel. Vermoeidheid en kwaaltjes liggen daardoor op de loer.

Met een massage ben je sneller van deze afvalstoffen af en ben je weerbaarder als de stress toch weer opspeelt.

Bij Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos krijg je de volle aandacht die je verdient. De ontspanningsmassage wordt aangepast op de klachten die je hebt en er wordt rekening gehouden met je wensen.

Regelmatig krijg ik te horen dat ‘hoofdpijn is afgenomen’, ‘er beter geslapen wordt', 'schouders weer losser aanvoelen' en ‘dat er veel energie is de volgende dag’.

Ook preventief je laten masseren is een aanrader. Zo kun je ziek of gestrest worden dus vóór zijn.

Graag zie ik u bij Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos!Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op door onderstaand contactformulier in te vullen en ik neem zo snel mogelijk contact met u op! 

 

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Meld u hieronder aan om op de hoogte te blijven.

MIJN KLANTEN VERTELLEN.....