menu
voetreflexologie
voetreflexologie

Wat is voetreflextherapie? Op en onder de voeten zitten zones die corresponderen met onze organen, spieren, gewrichten, botten en andere weefsels. Ons hele lichaam is terug te vinden op en onder onze voeten. Is er een lichamelijke klacht, dan zullen op de corresponderende zones blokkades te vinden zijn. Die blokkades betekenen dat er een verstoring in de energiestroom is. Houdt deze verstoring in de energiestroom langdurig aan dan kan er een klacht of ziekte ontstaan.

massage
massage

Massage maakt gezonder! De meeste mensen laten zich masseren, omdat het natuurlijk heerlijk ontspannend is en het een fijn gevoel geeft om aangeraakt te worden. Maar het doet meer… je regelmatig laten masseren is ook heel gezond voor je lichaam en geest. Het ontspant en het hormoon oxytocine neemt toe voor een meer weldaad en het stresshormoon cortison neemt af. 

voeding
voeding

Als natuurvoedingskundige ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen bij diverse klachten of adviezen voor de algehele gezondheid. Voornamelijk geef ik de voedingsadviezen vrijblijvend tijdens de voetreflextherapie of bij een massage. Het is vaak van belang om voedingskeuzen aan te passen om de gezondheid te optimaliseren en om de klacht of ziekte niet terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ik o.a. adviseer om geen melk(producten) te nemen bij reumatische klachten. Als u wilt kan ik een volledig voedingsadvies geven. Deze geef ik aan de keukentafel en kan zo nog eventueel onbekende producten laten zien en proeven.

- Even Voorstellen -

Veroni Dorenbos Veroni Dorenbos

Mijn naam is Veroni Dorenbos (1967). Als meisje van zo'n jaar of 20 zag ik al vroeg het belang van voeding en leefstijl op je gezondheid. Na het lezen van het boek 'een leven lang fit' werd mijn zienswijze op de voedingsgewoonten hier in het westen op zijn kop gezet. Melk uit een koe drinken? Synthetische stoffen in je voeding? Dit kon anders.

Na jarenlang diverse functies op kantoor gehad te hebben heb ik alweer een tijd geleden de stap genomen en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik heb in 2012 de opleiding Natuurvoedingskundige afgerond aan de Academie Kraaybeekerhof. Daar was het thuiskomen. En ik wist al snel dat ik natuurgeneeskundige wilde worden. Ik ben massagecursussen gaan volgen, een massagepraktijk gehad en ben begonnen met de kruidenopleiding gelijk met de opleiding tot voetreflextherapeut. Daarna heb ik eerst de voetreflexopleiding met groot succes afgerond, met als resultaat eind 2016 de 'Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos'.

Ik vind het fantastisch om mensen op een natuurlijke manier te kunnen helpen. Bij een fysieke klacht geef ik een aantal sessies voetreflextherapie met daarbij advies op voedingsgebied en leefstijl. Ook emotionele klachten verbeteren over het algemeen na de voetreflextherapie en nog beter bij de metamorfose massage.

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Meld u hieronder aan om op de hoogte te blijven.

MIJN KLANTEN VERTELLEN.....